Danslessen

Proeflessen

GRATIS meedoen met een Proefles Salsa, Bachata, of Kizomba van Sunrise Dance!

Gratis Proefles voor Beginners
Als je nog nooit eerder Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk hebt gedanst dan raden wij je aan om gewoon bij het begin te beginnen op niveau Beginners 1. Je kan je aanmelden voor de Gratis Proeflessen voor Beginners en op die manier kennis maken met de verschillende danssoorten, de docenten en / of de locaties.

Gratis Proefles voor Instromers
Heb je al enige danservaring, maar twijfel je over het juiste dansniveau waarop zou kunnen starten? Doe dan mee aan een Gratis Proefles voor Instromers. Deze proefles is alleen bedoeld voor diegenen die willen starten vanaf het niveau Beginners 2 of hoger. Tijdens deze Proeflessen worden de belangrijkste elementen uit de verschillende dansniveaus doorlopen om duidelijk te krijgen welk niveau het beste bij je past. Daarnaast is er ruimte om te overleggen met de docenten en om advies te vragen omtrent het voor jou geschikte dansniveau.

Start Cursussen
De danslessen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk starten de week na de Gratis Proeflessen. De eerste lessen zullen plaatsvinden van (binnenkort meer info).

Een cursus bestaat uit 8 lessen van een uur en kost €65,- per persoon.

Klik hieronder en meld je nu aan voor de proeflessen!

Sunrise dance

Agenda

Bachata

Bachata is een romantisch muziekgenre uit de Dominicaanse Republiek. Op dansscholen in de VS en Europa wordt bachata vaak geleerd in een

Lees verder

Salsa

Salsa wordt gedanst op salsamuziek. Anders dan de Cubaanse, casino, Puerto Ricaans, LA-stijl en de New

Lees verder

Kizomba

Kizomba dans en muziekstijl die in de jaren tachtig (de muziek ontstond mogelijk al in de jaren zeventig) in Angola is

Lees verder